Avui dijous 30 de maig hem suspès temporalment la recollida de firmes de suport a la campanya “Mònica Absolució, GIE dissolució” degut a un error en les exigències del manifest central i alhora de les signatures.

Totes les signatures recollides fins ara seran anul·lades i eliminades i s’hauran de recollir de nou ja que no coincideixen, exactament, amb el que nosaltres volíem expressar i que detallem a continuació.

L’error, únicament, es troba al tercer punt on es demana que “…es suspengui de sou i feina tots els agents implicats en abusos de poder fins que es celebri el judici, i en cas de ser condemnats”.

Tota persona ha de ser considerada innocent i poder continuar la seva vida amb normalitat fins que no sigui jutjat i es demostri la seva culpabilitat. Tot i que, malauradament, en molts casos de detencions o acusacions cap a membres dels moviments socials aquest dret no es respecta, això no és motiu perquè nosaltres actuem de la mateixa manera.

Entenem que hem comès una equivocació, ja que la presumpció d’innocència és un dret bàsic i elemental que nosaltres sempre hem defensat, i seguim defensant que no pot ser vulnerat sota cap concepte.

Per tant demanem disculpes per la redacció d’aquest punt i reiterem que en cap cas la nostra intenció ha estat vulnerar cap dret, sinó remarcar que els agents condemnats han de respondre per tot el temps que hagin estat treballant des de que van cometre el delicte fins que van ser condemnats.

D’aquesta manera l’enunciat correcte del tercer punt de les exigències del manifest central de la campanya “Mònica Absolució, GIE dissolució” seria el següent:

“Que es suspengui de sou i feina tots els agents implicats en abusos de poder i tortures en cas de ser condemnats. I que retornin el sou rebut mentre treballaven i esperaven el judici”

A continuació tornem a difondre i penjar a la web el manifest central i les signatures corregides per tal de reprendre la seva difusió.

Moltes gràcies per la vostra atenció i comprensió.
Acció Autònoma. Solidaritat Antirepressiva de Terrassa
30 de Maig del 2013