La concentració a Terrassa en solidaritat amb en Fèlix i amb les cinc encausades antifeixistes més, queda SUSPESA, en motiu de la posada en llibertat d’en Fèlix i per l’existència d’altres convocatòries a la mateixa hora i en el mateix lloc, com per exemple la concentració de les companyes de sanitat.

En Fèlix ha estat posat avui en llibertat, després de que el passat 29 de gener fos detingut juntament amb cinc persones més, acusats d’haver agredit un neonazi el passat 12 d’octubre. Els altres cinc companys van estar posats en llibertat però en Fèlix va ingressar cautelarment a presó, primer a la model i posteriorment al CP Lledoners.

Per desgràcia la posada en llibertat del company no és la fi d’aquest malson, en que es va escorcollar Can Vies i pel qual encara hi han sis persones encausades, per tant, cal seguir atentes a futures convocatòries.

  ABSOLUCIÓ 6 ANTIFEIXISTES!

  SAT, 25 de febrer del 2014

felixtrs