Enguany ens trobem altre cop a Terrassa, com a molts altres municipis d’arreu dels països catalans per a recordar que encara no hi som totes.

Aquest any però, a Terrassa estem de celebració, ja que han finalitzat condemna les nostres companyes Zigor, Diego, Franki, i Laura, i podran passar un nadal  en “llibertat” a prop de les seves.

Tot i així ens veiem obligades a convocar un any més una concentració on es recordi que encara tenim preses polítiques, i que se’ls hi vulneren els drets quotidianament, tant a elles com a les seves famílies i amigues. Mitjançant règims d’aïllament i de repressió utilitzats dins les presons, en el marc dels règims FIES i DERT, declarats il•legals segons la sentència de la Secció 5 del Tribunal Suprem, pel magistrat Peces Morate el 11.09.2003. A més de la dispersió, que vulnera els drets dels i les preses com dels seus familiars, amics i companys, ja que allunya a la presa de casa seva i del seu entorn amb tot el que comporta.

Totes aquestes mesures pròpies d’una dictadura amb la que es castiga i s’intenta exterminar a les veus dissidents amb el sistema. Aquesta és la realitat de la Marina, la Lola i totes aquelles persones preses per distintes lluites que omplen les presons espanyoles.

Per aquest motiu seguirem convocant concentracions, xerrades i actes de tot tipus per recordar i donar suport a totes aquelles persones que per la seva lluita política contra aquest sistema capitalista  i repressor es troben preses.

ON HI HA LLUITA HI HA REPRESSIÓ!

ON HI HA REPRESSIÓ HI HA SOLIDARITAT!