Salut companyes i companys, ATENCIÓ!!!

La Sala 2na de lo Penal del Tribunal Suprem ha acceptat i resolt favorablement  el recurs de cassació contra la sentència de l’Audiència Provincial de Bcn que condemnava a la Monika pel cas del GIE de Terrassa. El resultat ha estat  que  el Suprem ha anul·lat la sentència del Provincial que condemnava a Monika i després ha emès una segona sentència on declarava la seva ABSOLUCIÓ!!!

Per tant s’ha assolit un dels objectius de la campanya que era l’absolució total de la Monika!!! Ara ens queda la dissolució del GIE.

En nom de SAT i Acció Autònoma  felicitem a la Monika per aquesta absolució final després de 7 anys de procediment i agraïm a totes les persones i col·lectius que han participat i col·labora’t en la campanya de suport perquè és gràcies a totes vosaltres que ho hem aconseguit.

Ni un pas enrere!

La lluita és l’únic camí!