El 2 de setembre estan citats a declarar diversos membres del G.I.E.(grup d’intervenció especial) de la policia municipal de Terrassa i responsables de la Mútua de Terrasa pel jutjat d’instrucció n.3, en relació a l’agressió d’una noia membre dels moviments socials per part dels GIE’s, que va acabar detinguda i agredida durant la detenció i mentre es trobava dins les dependències de l’hospital Mútua de Terrassa.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa convoca una concentració pel dia 2 al matí per denunciar la brutalitat i l’abus de poder per part de la policia i també la connivència amb el servei d’urgències alhora de tracar a persones detingudes.

Denunciem també la lentitud de la justícia, ja que parlem d’uns fets del 12 de maig del 2007, i encara no han declarat cap dels policies i personal sanitari.

Igualment seguim exigint com portem mé de 3 anys que:

– La desaparició de la brigada d’antidisturbis de la policia municipal de Terrassa, degut a la brutalitat policial que utilitzen en les seves intervencions impunement i la seva funció repressora envers els moviments socials de la ciutat.

– A l’hora exigim l’expulsió del cos dels responsables directes de les agressions(agents nº272 i 153), com també la pronunciació pública dels responsables de la policia municipal i de l’Ajuntament, l’intendent Joan Antoni Quesada, que mostrin el seu rebuig a l’acció policial.

– Finalment volem denúnciar públicament l’actitud dels treballadors de Mútua, degut a que un cop ella havia manifestat que havia estat agredida pels agents que l’acompanyaven, la van deixar sola amb aquests en una sala, i a més no van respondre davant dels crits d’auxili de la companya mentre era agredida novament en les dependàncies sanitaries.