En primer lloc, volem denunciar la criminalització a que esta essent sotmesa la nostra companya i afiliada Laura Riera. En primer lloc ha estat traslladada de la presó de Wad Rass  a la presó de Brians I per tal de que la Laura no es sentís acompanyada en la seva sortida i no tingués el recolzament dels companys i companyes que durant tant de temps han lluitat per la seva llibertat des de fora de la presó.

D’altra banda en un comunicat fet públic aquest matí, l’Audiència Nacional ha prohibit l’acte de benvinguda per “enaltiment del terrorisme”. Denunciem l’enèsima reculada democràtica i el caracter antidemocràtic d’un estament juridic que ja ha quedat força retratat últimament. Neguen  una benvinguda simbòlica a una  persona injustament empresonada, per evitar el rebombori mediàtic i social.  Sobren els calificatius.

La CGT de Terrassa reafirma el seu compromís en la lluita contra la repressió indiscriminada que l’Estat espanyol aplica als dissidents politics, del corrupte sistema capitalista i monàrquic.

Volem expressar el nostre més ferm rebuig a la dispersió de presos politics, la tortura i la humiliació situacions, totes elles, que ha patit la nostra companya Laura Riera.

Volem denunciar també la cultura del terror que l’estat espanyol vol imposar a moviments socials, sindicats i partits polítics alternatius i combatius per aconseguir callar tot moviment, real i contundent, d’oposició al sistema capitalista i a l’ordre territorial imposat per l’estat espanyol. La llei antiterrorista està esdevenint, des de fa ja molts anys, una eina perillosísima que atenta contra els més elementals drets humans i, utilitzada molts alegrement, contra les persones que, des de l’esquerra, proposen l’abolició del sistema capitalista per mitjans pacifics.

Entenem el dret d’autodeterminació i la llibertat s’expressió i del pràctica politica  i social com a elements indispensables de la suposada “democràcia” burgesa, que ella mateixa no és capaç d’assumir. Mentre  hi han  grups d’extrema dreta que  actuen impunement, i de manera funcional al sistema, les presons s’omplen de lluitadors i lluitadores  socials  honestes.

Reiterem la nostra benvinguda a la Laura i animem a tot aquells afiliades i afiliats a acompanyar -nos en aquesta data tan esperada.

CGT Terrassa

Recordeu:

A partir de les 8:00 h. (hora aproximada) del matí a la presó de Brians I de Barcelona. Acte de benvinguda organitzat per Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT).

A les 19 h. a la Pça. Raspall de Barcelona (barri de Gràcia), o­n es farà un brindis per la seva “llibertat” organitzat per Rescat.