noticia de La Directa: http://www.setmanaridirecta.info/noticia/dues-persones-ferides-i-una-detinguda-una-carrega-contra-activistes-del-15-m-de-terrassa

Aquesta matinada s’ha viscut un nou episodi de contundència policial a Terrassa. Pocs minuts després de les 5 de la matinada els agents del Grup d’Intervenció Especial (GIE) de la policia municipal a la capital vallesana han desallotjat una quinzena d’indignades que, tot i la intensa pluja, seguien acampades sota una gran carpa davant la seu de La Caixa al Raval de Montserrat. La ubicació de l’acampada indignada –just davant de la seu del consistori– ja va comportar el passat dilluns una intervenció policial controvertida amb la confiscació de 22 tendes d’acampada i nombroses destrosses d’objectes personals. Quatre agents de la policia local van ser denunciats al jutjat de guàrdia per la seva especial virulència. Pel que fa a aquesta segona intervenció, els policies han requisat –un cop destrossada– les restes de la carpa, i han deixat a terra les pertinences completament mullades i inservibles. Les ordres de desallotjament, tant dilluns com aquest matí, han estat signades per l’alcalde Pere Navarro, qui ha justificat la intervenció amb l’argument que les botigues del centre de Terrassa disminuïen les seves vendes com a conseqüència de l’acampada del moviment 15-M. Un dels indignats, en declaracions a aquesta web, ha manifestat que la intervenció ha estat molt desproporcionada.

Traslladades a la Mútua

Els dos ferits han estat traslladats a la Mútua de Terrassa. El noi ha rebut l’alta a les vuit del matí, tot i que necessita crosses per a poder caminar, ja que pateix ferides al genoll, al braç i a l’ull dret, on ha rebut un cop de puny directe d’un dels policies. La noia ha rebut l’alta a les onze del matí, després d’estar en observació per una lesió a l’esquena que li dificulta la mobilitat i li provoca un fort dolor. La detinguda encara és a les dependències policials a l’espera que es concretin les raons de la seva detenció. La quinzena de persones desallotjada ara mateix encara es troba davant de l’ajuntament, sota la pluja, i amb les seves pertinences destrossades al terra. Cap el migdia es preveu que una manifestació d’estudiants programada per avui passi pel Raval de Montserrat i es solidaritzi amb les persones desallotjades.