Sergi G. i la seva dona estan a l’ atur , tenen un fill petit i han hagut de deixar el pis de lloguer per anar- a casa dels seus pares i no endeutar-se. El divendres 13 de juliol en Sergi G. va ser a les mobilitzacions que van començar davant la seu del PP per mostrar el seu rebuig a les últimes retallades i pels “poc adequats” comentaris de la diputada del PP Andrea Fabra “que se jodan!”.

Les mobilitzacions van acabar sobre les 23.30h a Plaça Catalunya i en S.G va dirigir-se a la boca del metro (L1) a Pl. Catalunya amb Rambla de Catalunya i Ronda Universitat. Una cop allà cinc Mossos d’Esquadra li van clavar una pallissa immobilitzant-lo a terra. El noi va començar a cridar per demanar ajuda i tot seguit els Mossos el van detenir  i el van ficar  dins el furgó policial on van continuar colpejant-lo. El cop més fort va ser obra del caporal: un cop de puny a la boca mentre els altres el subjectaven, poc abans de traslladar-lo a una comissaria on el seguiren torturant psicològicament. Després, el van portar al CAP de Manso per fer-li un reconeixement mèdic i a comissaria de les Corts on els Mossos no van parar d’insultar-lo i humiliar-lo.

La família no va rebre cap trucada fins a  les 6 del matí, una trucada perduda de número privat que no van poder identificar. A les 8.30 aproximadament van intentar contactar amb el detingut però els Mossos de la comissaria de les Corts  els van amagar tota informació del detingut, ni tan sols els van informar que es trobava aquí. Després d’insistir que coneixíen els seus drets, els Mossos “van consultar els arxius” i van confirmar que S.G es trobava detingut a les Corts, però en cap moment van informar quins càrrecs tenia i van intentar dissuadir-los perquè no anéssin veure’l. La família (parella i germana) es van trobar amb l’advocada d’ofici a comissaria sobre les 11.30 del matí on van saber l’estat de S.G. Els Mossos van mentir dient a la família afirmant que hi havien molts detinguts aquella mateixa nit, quan en realitat ell era l’únic.

A la tarda, el pare d’insistir va poder veure’l  5 minuts després i va comprovar que tenia llavi partit i algun cop més. L’advocada va intentar visitar-lo sense èxit.

El dia 15 sobre les 9h, després de dues nits als calabossos va ser traslladat ala Ciutatdela Justíciaon li van fer un altre reconeixement mèdic, li van donar l’atestat amb els càrrecs i a l’advocada livan fer entrega de l’informe forense de la comissaria. Finalment va sortir a les 12.20. Tot seguit va ser ell qui va anar a l’hospital ha fer-se un altre reconeixement i va tornar ala Ciutatdela Justíciaa posar la denúncia contra els Mossos.

L’acusen d’haver tirat pots de vidre amb pintura vermella ala Seudel Partit Popular, als Mossos, a les finestres dels veïns, amb tanta violència que els altres manifestants havien d’apartar-se perquè no fer-se mal. També l’acusen d’haver amenaçat de mort als agents, de trencar el retrovisor d’un furgó, tacar el vidre del furgó amb pintura, l’uniforme dels agents,etc. que diuen, es van haver de posar els cascos per que els pots els passaven molt prop del cap.

 Quan van  seguir-lo amb l’ajuda d’un agent de paisà, des de comissaria afirmen que es resistia i que va agredir als Mossos des del terra. Segons els Mossos van emportar-se’l ràpid al furgó per evitar “un problema de desordre públic” ja que la gent començava a apropar-se pels crits d’auxili. En el furgó van continuar copejant-lo. Immobilitzat per dos agents un tercer li va copejar la cara. Els agents li deien que no els mirés a la cara mentre el pegaven perquè no pogués identificar-lo.

En Sergi només va tirar dos ous a la façana del PP i va dir als Mossos “mercenaris, el teu fill passarà gana igual que el meu”. Tres hores després, quan estava sol, el van apallissar i detenir.

Demanem que qualsevol persona que estigués a la plaça Catalunya i veiés alguna cosa que ens ajudi com a testimoni, que qualsevol imatge de la manifestació donis de les 20h a la seu del PP fins a les 24h a Plaça Catalunya sigui publicada al *twitter (@*IngridTanguito @La_Directa @*SatTerrassa ) o *facebook *AcampadaBcn Acampada Terrassa, Ingrid Garcia …

Moltes gràcies.

Vídeo: YOUTUBE: *Brutalitat policial *després de la *manifestació a la *seu del PP: Sergi Garcia.