Archivo de juny, 2015

mordassa

1/7 CONCENTRACIÓ: JUNTES ESTRIPEM LA LLEI MORDASSA

mordassa

TERRASSA NO SERÀ EMMORDASSADA!

Aquest 1 de juliol entren en vigor la reforma del Codi Penal i de la Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda popularment com a Llei Mordassa. Unes normatives que suposadament pretenen protegir i emparar l’exercici de determinats drets i llibertats que les institucions presumeixen de garantir a les ciutadanes, però que en realitat aconsegueixen ben bé el contrari, ja que són un pas més de l’Estat capitalista espanyol en el seu camí cap a l’abolició implícita i explícita d’aquests drets i llibertats, que no hem d’oblidar que ningú ha regalat a la ciutadania, sinó que han estat conquerits gràcies a la lluita de les classes populars.

Mitjançant l’augment del control social i l’establiment d’unes sancions econòmiques desmesurades i desproporcionades, aquestes reformes criminalitzen i penalitzen la dissidència, la pobresa i la solidaritat, i alhora vulneren el dret a manifestació, la llibertat d’expressió i la d’informació.

Aquesta reforma ja ha estat criticada durament per alguns partits polítics i institucions comunitàries i, fins i tot, ja ha estat acceptat a tràmit un recurs d’inconstitucionalitat. Però no ens podem adormir, la responsabilitat d’impedir aquest retrocés en el temps és de totes, ni podem esperar ni podem conformar-nos amb que ningú doni la cara per nosaltres. No ens deixem reprimir, només desobeint aconseguirem aturar aquesta barbàrie! Exigim la derogació immediata d’aquesta normativa absurda i retrògrada!

Terrassa no serà emmordassada i no té por! Sortim i sortirem al carrer les vegades que faci falta!

Juliol de 2015 – Solidaritat Antirepressiva de Terrassa

sat-terrassa.cat

 

 

hajuny

12/6:Kafeta pro-multes al @kasalet

hajuny