Solidaritat

—————————————————————————————

3-2-2014

Presentació de SOM FORÇA a Terrassa

somforçatrs

—————————————————————————————

4-1-2014

25G Xerrada i passi del documental del 4F

4fatzur

—————————————————————————————

5-12-2013

Xerrada sobre ELS BASTONERS SOLIDARIS i la repressió de l’Audiència nacional a Terrassa

bastonerstrs

———————————————————————————————

4-12-2013

Jornades Contra els Abusos de Poder. De Pedro Álvarez a Juan Andrés Benitez 21 Anys d’Impunitat Policial

jorbcn12

———————————————————————————————-

24-07-2012

Això és democràcia? Ens estan treient tots els drets bàsics adquirits, diguem NO!

Sergi G. i la seva dona estan a l’ atur , tenen un fill petit i han hagut de deixar el pis de lloguer per anar- a casa dels seus pares i no endeutar-se. El divendres 13 de juliol en Sergi G. va ser a les mobilitzacions que van començar davant la seu del PP per mostrar el seu rebuig a les últimes retallades i pels “poc adequats” comentaris de la diputada del PP Andrea Fabra “que se jodan!”.

Les mobilitzacions van acabar sobre les 23.30h a Plaça Catalunya i en S.G va dirigir-se a la boca del metro (L1) a Pl. Catalunya amb Rambla de Catalunya i Ronda Universitat. Una cop allà cinc Mossos d’Esquadra li van clavar una pallissa immobilitzant-lo a terra. El noi va començar a cridar per demanar ajuda i tot seguit els Mossos el van detenir  i el van ficar  dins el furgó policial on van continuar colpejant-lo. El cop més fort va ser obra del caporal: un cop de puny a la boca mentre els altres el subjectaven, poc abans de traslladar-lo a una comissaria on el seguiren torturant psicològicament. Després, el van portar al CAP de Manso per fer-li un reconeixement mèdic i a comissaria de les Corts on els Mossos no van parar d’insultar-lo i humiliar-lo.

La família no va rebre cap trucada fins a  les 6 del matí, una trucada perduda de número privat que no van poder identificar. A les 8.30 aproximadament van intentar contactar amb el detingut però els Mossos de la comissaria de les Corts  els van amagar tota informació del detingut, ni tan sols els van informar que es trobava aquí. Després d’insistir que coneixíen els seus drets, els Mossos “van consultar els arxius” i van confirmar que S.G es trobava detingut a les Corts, però en cap moment van informar quins càrrecs tenia i van intentar dissuadir-los perquè no anéssin veure’l. La família (parella i germana) es van trobar amb l’advocada d’ofici a comissaria sobre les 11.30 del matí on van saber l’estat de S.G. Els Mossos van mentir dient a la família afirmant que hi havien molts detinguts aquella mateixa nit, quan en realitat ell era l’únic.

A la tarda, el pare d’insistir va poder veure’l  5 minuts després i va comprovar que tenia llavi partit i algun cop més. L’advocada va intentar visitar-lo sense èxit.

El dia 15 sobre les 9h, després de dues nits als calabossos va ser traslladat ala Ciutatdela Justíciaon li van fer un altre reconeixement mèdic, li van donar l’atestat amb els càrrecs i a l’advocada livan fer entrega de l’informe forense de la comissaria. Finalment va sortir a les 12.20. Tot seguit va ser ell qui va anar a l’hospital ha fer-se un altre reconeixement i va tornar ala Ciutatdela Justíciaa posar la denúncia contra els Mossos.

L’acusen d’haver tirat pots de vidre amb pintura vermella ala Seudel Partit Popular, als Mossos, a les finestres dels veïns, amb tanta violència que els altres manifestants havien d’apartar-se perquè no fer-se mal. També l’acusen d’haver amenaçat de mort als agents, de trencar el retrovisor d’un furgó, tacar el vidre del furgó amb pintura, l’uniforme dels agents,etc. que diuen, es van haver de posar els cascos per que els pots els passaven molt prop del cap.

 Quan van  seguir-lo amb l’ajuda d’un agent de paisà, des de comissaria afirmen que es resistia i que va agredir als Mossos des del terra. Segons els Mossos van emportar-se’l ràpid al furgó per evitar “un problema de desordre públic” ja que la gent començava a apropar-se pels crits d’auxili. En el furgó van continuar copejant-lo. Immobilitzat per dos agents un tercer li va copejar la cara. Els agents li deien que no els mirés a la cara mentre el pegaven perquè no pogués identificar-lo.

En Sergi només va tirar dos ous a la façana del PP i va dir als Mossos “mercenaris, el teu fill passarà gana igual que el meu”. Tres hores després, quan estava sol, el van apallissar i detenir.

Demanem que qualsevol persona que estigués a la plaça Catalunya i veiés alguna cosa que ens ajudi com a testimoni, que qualsevol imatge de la manifestació donis de les 20h a la seu del PP fins a les 24h a Plaça Catalunya sigui publicada al *twitter (@*IngridTanguito @La_Directa @*SatTerrassa ) o *facebook *AcampadaBcn Acampada Terrassa, Ingrid Garcia …

Moltes gràcies.

Vídeo: YOUTUBE: *Brutalitat policial *després de la *manifestació a la *seu del PP: Sergi Garcia

———————————————————————————————————

16-07-2012

Solidaritat amb el detingut i agredit pels mossos d’esquadra a Barcelona

S.A.T. volem mostrar tot el nostre suport a la família i al noi detingut i apallissat el passat  13 de juliol a Barcelona, després cassolada davant la seu del PP a Barcelona contra la nova onada de retallades i pujada d’impostos.

Comunicat de la familia:

El viernes 13 de julio S.G. fue a las movilizaciones que empezaron frente a la sede del PP para mostrar su descontento con los anuncios de los últimos recortes y por los inapropiados comentarios de la diputada del PP Andrea Fabra “que se jodan!”
Las movilizaciones acabaron sobre las 23.30 horas en Plaza Catalunya y S.G se dirigió sólo a la boca del metro (L1) en Plaza Catalunya con Rambla de Catalunya y Ronda Universidad. Una vez ahí cinco Mossos de Esquadra le pegaron una paliza immovilizándolo en el suelo. El chico empezó a pedir ayuda para tener testigos. Acto seguido los Mossos procedieron a detenerlo y meterlo en el furgón donde continuaron golpeándole. Lo trasladaron a la comisaría de las Corts donde los Mossos le insultaron.
La familia no recibió llamada alguna hasta a las 6 de la mañana, tenían una llamada perdida de número privado que no pudieron identificar. A las 8.30 aproximadamente intentaron contactar con el detenido pero los Mossos de la comisaría les ocultaron cualquier información, ni siquiera la información de que se encontraba ahi. Despues de insistir y amenazándoles de que conocíamos nuestros derechos los Mossos “consultaron los archivos” y confirmaron que S.G se encontraba detenido en les Corts pero en ningún momento informaron de que cargos tenía. La familia (pareja y hermana) se encontró con la abogada de oficio en comisaría sobre las 11.30 de la mañana quién comunicó el estado de S.G.(de casualidad porque los Mossos intentaron disuadirlas de que no fueran). Los Mossos comunicaron que habían muchos detenidos de esa misma noche, cuando en realidad sólo estaba él.
Por la tarde los padres tras insistir pudieron verlo menos de 5 minutos y comprobaron que tenía labio partido y algún golpe más. La abogada intentó visitarlo por la tarde y no le dejaron.
El día 15 sobre las 9h, tras dos noches en los calabozos fue trasladado a la Ciudad de la Justícia donde le hicieron otro reconocimiento médico, le dieron el atestado con los cargos y el informe del médico forense de la comisaría a la abogada. S.G ha salido a las 12.20. Acto seguido fue al hospital ha hacerse otro reconocimiento y volvió a la Ciudad de la Justícia a poner la denuncia a los Mossos.
Los Mossos que le golpearon y detuvieron son cinco de los ARRO aunque en el atestado aparecen sólo 3 números de placa. Los agentes los ha identificado a través de las fotografías de Setmanari Directa que estan seguiendo el caso.
Le acusan de haber tirado botes de cristal con pintura roja a la Sede, a los Mossos, vecinos i que con su violencia los otros manifestantes tenían que apartarse para que no les agredieran. También de haberles amenazado casi como un terrorista romper retrovisor de furgón, manchar cristal del furgón con pintura, el uniforme de los agentes, que se tubieron que poner los cascos por que los botes les pasaban muy cerca de la cabeza. Hicieron un seguimiento con la ayuda de un agente de paisano y cuando S.G se dirigía al metro sólo procedieron a detenerlo. Dicen que se resistía y S.G agradía a los Mossos tirado en el suelo. Según los Mossos se llevaron rápido al detenido al furgón para evitar “un problema de desorden público” ya que la gente empezaba a acercarse por los gritos de auxilio. En el furgón continuaron golpeándole. Immobilizado por dos agentes y emmanillado un tercero le golpeó la cara. Los agentes le dijeron a S.G que no les mirara a la cara mientras golpeaban, cosa imposible porque viajaron con el en el furgón cara a cara y por ello ha podido identificarlos.
Pedimos que cualquier persona que estuviera en plaza Catalunya y viera algo se ofreciera como testigo, que cualquier imagen de la manifestación des de las 20h en las sede PP hasta las 24h por Plaza Catalunya sea publicada en twitter (@IngridTanguito @La_Directa @SatTerrassa ) o facebook AcampadaBcn Acampada Terrassa Ingrid Garcia …
Muchas gracias.

Article de La Directa: 

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/un-manifestant-contra-les-retallades-del-pp-es-apallissat-detingut-pels-mossos

Un manifestant contra les retallades del PP és apallissat i detingut pels mossos

JESÚS RODRÍGUEZ | 16/07/2012

Un jove terrassenc va patir una violenta actuació policial després de la cassolada davant de la seu del PP de Barcelona del passat 13 de juliol –convocada a través de les xarxes socials–. La marxa, que també va passar pel domicili d’Artur Mas i per la seu de CiU al carrer Còrsega, va quedar desconvocada davant de l’edifici de la Borsa, al passeig de Gràcia. Un dels manifestants, que ja s’havia acomiadat dels dos familiars amb qui havia anat a manifestar-se, es dirigia tot sol cap a l’estació de metro de plaça de Catalunya. A la confluència de la rambla de Catalunya amb la ronda de la Universitat un contingent d’antiavalots (unitat ARRO Barcelona) el va interceptar amb molta violència. Va rebre cops, i va ser reduït i emmanillat davant la presència dels vianants i, finalment, fou traslladat fins un furgó policial on diversos agents el van seguir pegant. L’agressió més greu la va practicar el cap del dispositiu, qui li va propinar un fort cop de puny a la cara. Ha passat dos dies tancat als calabossos de la comissaria de Les Corts, segons ha explicat la seva germana, qui considera que aquestes 48 hores han fet que les marques de les agressions ja no fossin tan visibles quan l’agredit ha declarat davant del jutge de guàrdia. Malgrat que li mantenen els càrrecs –l’acusen de llançar ous i insultar els agents– ahir a migdia va quedar en llibertat sense fiança. Només abandonar els calabossos de la Ciutat de la Justícia va ser atès a un centre mèdic, on li van fer un informe que adjuntarà a la denuncia contra els policies que preveu presentar d’immediat.

 La unitat ARRO Barcelona va efectuar la detenció del manifestant   ROBERT BONET

——————————————————————————————————–

10-07-2012

Concentració a Terrassa en suport a les lluites de les conques mineres

———————————————————————————————————

31-05-2012

Concentració a Terrassa en solidaritat a les vaguistes detingudes

——————————————————————————————————–

17-05-2012

XERRADA: CONTRA L’ÚS DE LES BALES DE GOMA

a càrrec de l’associació Stop Bales de Goma

més info:  http://stopbalesdegoma.org/

Dissabte 19 de maig a les 19h. a la Plaça del Poble de Terrassa (davant l’ajuntament)  TRS

———————————————————————————————————

17-05-2012

Terrorisme d’estat en temps de “pau”. Situació actual Euskal Herria

Sopador, parada de material i passi de video:

Manual para fabricar un terrorista

Divendres 18/5 a les 20h al al Kasalet (Kasal Okupat Joan Berney) C/ Societat nº4 de Terrassa

——————————————————————————————————–

3-05-2012

La repressió durant la Vaga del 29M

PASSI de VIDEOS

I SOPADOR

 Divendres 4 de maig’12 

cartell: sopadorvaga29m

Tot al Kasalet (Kasal Okupat Joan Berney)  C/ Societat nº4 de Terrassa

——————————————————————————————————–

9-02-2012

Xerrada i passi de video sobre la situació actual a Xile: LLuita i repressió

cartell de la xerrada i passi de video: xerrada xile.pdf

divendres 17 de febrer’12

20h.Xerrada i passi de video sobre la situació actual a Xile:LLuita i repressió

22h. Sopador

– 1 plat, beguda i postres a 3e

– 2 plats, beguda i postres a 5e

 

Tot al kasalet (Casal Okupat Joan Berney) C/Societat nº4 de Terrassa

——————————————————————————————————–

21-09-2011

Un any i mig de presó i 5.000 euros de multa demanen als dos joves que van penjar-se d’una grua per demanar la llibertat de Franki

 

Un any i mig de presó i 5.000 euros de multa per cadascun dels joves que van penjar-se d’una grua per demanar la llibertat de Franki

  Els fets van ocórrer a principis de 2008 · La Junta Constructora de la Sagrada Família va retirar la demanda pocs dies després d’interposar-la

Ha quedat vist per sentència el judici contra els dos joves activistes que el maig de 2008 es van enfilar en una grua dela Sagrada Famíliaper demanar la llibertat del Franki, el jove terrassenc empresonat per haver intentat despenjar una bandera espanyola de l’ajuntament de Terrassa. El fiscal demana un any i mig de presó i cinc mil euros per a cadascun d’ells arran d’acusar-los de desordres públics mentre que la defensa n’ha demanat l’absolució al·legant que no van causar cap dany i que la demanda dela Fundaciódela Junta Constructoradela Sagrada Famíliava ser retirada pocs dies després dels fets. A més, un dels mossos d’esquadra convocats per declarar com a testimonis no s’ha presentat al judici la sentència del qual es coneixerà abans d’un mes.

http://www.racocatala.cat/noticia/27185/any-mig-preso-5.000-euros-multa-cadascun-dels-joves-van-penjar-se-duna-grua-demanar-lliber

 

NOTÍCIA DE: RACÓ CATALÀ http://www.racocatala.cat

———————————————–

17-09-2011

Judici contra dues persones per participar en una acció en solidaritat amb el Franki de Terrassa

 

Aquest proper dimarts 20 de setembre està previst celebrar el judici contra en Juanma Rojas, veí de La Garriga i l’Oriol Sagrera, veí de Vic, per un fets ocorreguts el mes de maig de l’any 2008.
Els dos joves van romandre dos dies en una de les grues de la Sagrada Família amb la intenció de fer visible la desmesurada acció judicial que s’havia dut a terme contra en Francesc Argemí, veí de Terrassa, el mes d’abril del mateix any. Per aquests fets, el fiscal demana als dos joves divuit mesos de presó per alteració de l’ordre públic i el pagament de 5.000 € en concepte de pèrdues per no poder fer funcionar la grua on es trobaven els joves durant dos dies. Tot i que la Junta de la Sagrada Família va retirar l’acusació al considerar que l’acció no havia tingut conseqüències negatives per al temple el procés judicial continúa per la demanda interposada pels Mossos d’Esquadra.

En Francesc Argemí, més conegut com a Franki de Terrassa, va ser condemnat a dos anys i set mesos de presó per despenjar una bandera espanyola durant un cercavila que és celebrà en motiu de la festa major de la seva ciutat l’any 2002. Contra tota lògica i davant l’estupefacció de moltes persones l’any 2008 es va fer efectiva la sentència en contra del jove egarenc i va entrar primer a la presó Model de Barcelona i al cap d’uns dies va ser internat a Can Brians.

El ressó mediàtic d’aquesta qüestió va ser mínim i amb la voluntat de fer visible aquest problema i buscant el suport social necessari per treure en Franki de la presó, en Juanma i l’Oriol van optar per una protesta pacífica però ben visible al centre de la ciutat de Barcelona. Després de despenjar una gran pancarta on es podia llegir “Llibertat Franki” i d’aconseguir l’audiència mediàtica necessària (Catalunya ràdio, els matins de TV3…) per fer escoltar la seva demanada van baixar pel seu propi peu de la grua sense causar incidents de cap mena.Les accions demanant l’alliberament d’en Franki van ser múltiples arreu del país i el juny del mateix any se li concedia el tercer grau peniteneciari, que li permet sortir de dia però que l’obliga a tornar a dormir a Can Brians.

notícia de: llibertat.cat http://www.llibertat.cat/content/view/13830/1/

———————————————–

 

22-02-2011

Xerrada: “Absolució JONA!

8 anys de presó? Ni parlar-ne!”.

Video explicatiu del cas:

http://www.sants.tv/index.php?sec=3&pag=3&fit=11020100301868#video

Xerrada a càrrec d’un membre d’Alerta Solidària Dimecres 23 de Febrer a les 20h a l’Estapera. C/ Del Baix, 14 (al costat dels FGC)

El Jona, veï del barri de l’Eixample de Barcelona, va ser detingut el 13 de Març de 2006 per la seva participació en una manifestació contra el projecte especulatiu conegut popularment com el “Forat de la Vergonya” al barri de Ciutat Vella de Barcelona. El pròxim 1 de Febrer es realitzarà el judici amb una petició fiscal de 8 anys de privació de llibertat i una pena multa de 3000 euros sota les acusacions finals de manifestació il•lícita, desordres públics i atemptat a l’autoritat.

 

És per tots aquests motius que des del Grup de Suport a en Jona i els col.lectius organitzadors de l’acte, exigim la llibertat d’en Jona, que s’aturi la repressió contra el jovent i la resta de la ciutadania que s’organitza i es mobilitza i que es respecti al dret a la lliure manifestació d’idees.

Quan l’especulació és un fet, manifestar-se un dret!

La solidaritat no s’empresona, Jona absolució!

Organitza: Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT), Assemblea de Joves de Terrassa (AJT) i Endavant (OSAN).

Dissabte 26 de febrer a les 16h. a l’estació Renfe Nord per anar a la manifestació en solidaritat amb el Jona. (17h. Arc del Triomf)

http://www.absoluciojona.org/

———————————————————————————————–

1-12-2010

PEDRO ALVAREZ: 18 ANYS

SENSE JUSTICIA!

pedro

* 10/12/10

-a les 20h acte informatiu i a les 21h sopador

-tot al Kasal Okupat Joan Berney (kasalet) C/Societat nº4 Terrassa

* 15/12/10

-12h. OFRENA FLORAL Avg/ Catalunya (Hospitalet) –
-20h. MANIFESTACIÓ Plaça Universitat (bcn)

———————————————————————————————–